Εκτύπωση Zhen Rundongyang Shen που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ

Εμείς κυρίως βιοδιασπάσιμη τσάντα, τσάντες καφέ, στάση φερμουάρ επάνω στην τσάντα, φρούτα

συσκευάζοντας τσάντα, τσάντα επίστεγων της Pet, τσάντα αποστολής και ούτω καθεξής. .we επίσης συνεχώς

αναπτύξτε τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσετε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα

καλής ποιότητας συσκευάζοντας τσάντες καφέ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας συσκευάζοντας τσάντες καφέ για τις πωλήσεις
Rebecca.Yes, οι τσάντες έφθασαν σήμερα! Φαίνονται μεγάλοι!! Έχω συνδέσει μια φωτογραφία. Ευχαριστίες και να αναμείνει με ενδιαφέρον περισσότερη επιχείρηση!

—— Amy

Rebecca, είμαι πολύ ικανοποιώ! Οι τσάντες είναι καταπληκτικές! Σας ευχαριστώ για τη θαυμάσια υπηρεσία, είστε επαγγελματικοί. Άρχισα ακριβώς να διανέμω τα προϊόντα μου στις νέες τσάντες.

—— Suavek

μου δίνει πολλή ευχαρίστηση κάνει τη συσκευασία. Όταν μιλώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων είμαι τόσο υπερήφανος του προϊόντος μου επειδή φαίνεται πολύ επαγγελματικό.

—— Suavek

Συντρίβομαι από την εξαιρετική ποιότητα της επιχείρησής σας. Ήμουν εντυπωσιασμένου όχι μόνο με το προϊόν, που ήταν θαυμάσιο, αλλά με την ολόκληρη διαδικασία.

—— Julio

γειά σου, Rebecca, Η επιχείρησή σας έχει μια πολύ καλή φήμη, τα προϊόντα είναι όλα μέσα πολύ υψηλά - ποιότητα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την τέλεια υπηρεσία σας.

—— Marianne

Οι τσάντες έχουν φθάσει και φαίνονται άριστες! Πρόκειται τους για πρώτη φορά σήμερα. Thank-you πάρα πολύ για όλη την εργασία σας για αυτό.

—— ANDY

Έλαβα τις τσάντες και είναι άριστες! Εσείς και η επιχείρησή σας κάνετε την πολύ καλή εργασία.

—— GREG

Wendy, ήρθαν σήμερα! Τους αγαπώ, και κάνατε μια μεγάλη εργασία. Ελπίζω να σας δώσω περισσότερη επιχείρηση στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

—— Adam Danner

Ευχαριστίες όπως πάντα.Δείγματα έφτασε σήμερα και είναι μεγάλη!! Ακόμη και η σάρωσης κώδικα έργων!! Η Wendy μεγάλο έργο. Ευχαριστώ για κάθε πράγμα.

—— Chris Chilvers

Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι

—— Jaspreet Singh

Η επιχείρηση είναι καλή. Έχω πωλήσει την πρώτη batch τυπωμένων τσαντών και ο καθένας τις συμπαθεί πραγματικά. Πωλούν καλά!

—— Christopher

Γνωρίζω ότι πέρασε τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια για να συμμορφωθούν με διάφορα αιτήματά μου.Γνωρίζω ότι σας κοινοποιούνται μαζί μου ακόμη και κατά τη νύχτα ή το Σαββατοκύριακο

—— Tosh Kubota

Ευχαριστίες, σας

—— Milene Alves

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με 2014 παντρεψτε τα Χριστούγεννα και τα ευτυχή νέα έτη για όλους τους ανθρώπους.

2014 παντρεψτε τα Χριστούγεννα και τα ευτυχή νέα έτη για όλους τους ανθρώπους.

[2014-12-25 23:02:17]
Πιό αγαπητός μου, Ευτυχή Χριστούγεννα και νέο έτος!!! Πολλές ευχαριστίες για όλες τις παρακείμενες υποστηρίξεις πελατών στα προηγούμενα έτη, επιθυμούμε και την δύο επιχείρηση που συσσωρεύεται στα ερχόμενα έτη. Μάιο το νέο έτος σας γεμίζουν με την ειδικές στιγμή, τη ζεστασιά, την ειρήνη και την ευτυχ... Διαβάστε περισσότερα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Μαύρες πολυ τσάντες φακέλων Mailer αυτοκόλλητες με προστατευτικός και ανακυκλώσιμος

Μαύρες πολυ τσάντες φακέλων Mailer αυτοκόλλητες με προστατευτικός και ανακυκλώσιμος

[2014-07-11 12:21:46]
Από του πελάτη εκτιμήστε και επικύρωση. «Hey Emma, έχουμε λάβει τις τσάντες και φαίνονται μεγάλοι! Επίσης, το δώρο ήταν πολύ γλυκό σας. Θα είμαστε βέβαιοι να το επιδείξουμε στα γραφεία μας. Είναι πολύ ευχάριστο κάνοντας επιχειρήσεις με και όταν έρχεται χρόνος να διαταχτούν περισσότερες τσάντες, σίγο... Διαβάστε περισσότερα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Νέα εγκατάσταση υποκαταστήματος στη Σουηδία

Νέα εγκατάσταση υποκαταστήματος στη Σουηδία

[2013-05-14 19:39:08]
Γραφείο/συνεργάτης της Σουηδίας ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΒ ΑΕΡΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑΣ Τηλέφωνο: +46 70 4272 452 Πρόσωπο επαφών: Gabriel Zettechelme Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το info@gctrade.se Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1